Nerezové zábradlí se skleněnou výplní

Datum:27.11.2017

Kombinace nerezové oceli a skla bude kvalitní a elegantní doplněk Vaší domácnosti. V naší nabídce kompletní sloupky zábradlí pro nerezovou výplň, ale i samostatné komponenty pro ty, kteří si rádi své zábradlí namontují sami.

Nerezové zábradlí se skleněnou výplní najdete jako součást schodišť, teras a balkonů. Nerez patří mezi nejkvalitnější materiály, a proto slouží jako odolný a dlouhověký společník.

V naší nabídce najdete komponenty pro celkem 4 typy nerezového zábradlí:

Nerezové zábradlí se skleněnou výplní

Sklo je součástí každého luxusního interiéru. Při montáži nerezového zábradlí se skleněnou výplní na schody perfektně vynikne lomenice tvaru schodů. Navíc sklo prosvětlí tmavé prostory a provzdušní Váš interiér.


Jak na skleněnou výplň

Při výběru skla nezapomeňte přemýšlet nad tvarem, barvou a vhodným rozměrem. Při výrobě skleněné výplně se využívají různé technologie, jako je například leštění a broušení skla, nebo úprava skla pomocí speciálních folií. Pro větší bezpečnost se může sklo i tepelně upravit, aby se zajistila vyšší odolnost proti nárazu.

Výběr skla ale necháme na Vás, protože se výrobou skleněných výplní (tabulí) prozatím nezabýváme. O to více se ale můžeme věnovat výrobě a montáži kvalitního nerezového zábradlí a jeho komponent.


Certifikát APEK
Naše prodejny
  • Prodejna a výdejní místo eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pá | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom stínicí techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pá | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.cz - všechna práva vyhrazena
;

Pomozte nám zlepšovat web - nastavení cookies

Pro co nejlepší zážitek z nakupování potřebujeme Váš souhlas se zpracováním cookies, tedy malých souborů, které se dočasně ukládají ve Vašem prohlížeči. Tyto soubory umožňují funkční vyhledávání, uložení produktů v košíku, pamatují si Vaše přihlášení a pomáhají nám přiblížit Vaše zájmy, abychom Vás neobtěžovali nevhodnou reklamou.