Jsme certifikovaný Somfy Expert

Datum:28.5.2020

Významný podíl v našem portfoliu nabízených produktů patří značce Somfy. Společnost Somfy je již 50 let jedním z největších světových výrobců a dodavatelů pohonů pro markýzy, předokenní rolety, venkovní žaluzie, interiérové stínění a také pohonů vjezdových bran a garážových vrat. Poskytuje řešení pro celkovou automatizaci vaší domácnosti (tzv. chytrou domácnost). Výrobky z řady Somfy Protect se navíc postarají o zabezpečení vašeho bytu či domu.

Nejde jen o samotný výrobek, ale také o jeho odborné zapojení. Společnost Somfy v rámci udržení vysokého standardu služeb zajišťuje školení a systém certifikací v oblasti fungování Somfy technologií, jejich instalací a údržby. Subjekt, který splňuje tyto nároky se stává součástí sítě Somfy Expert.

My v Kovopolotovary.cz jsme akreditovaný Somfy Expert. Jsme tu k vašim službám a jsme připraveni vám poradit s veškerými záležitostmi, které se týkají všech automatizovaných a chytrých řešení. Poradíme vám také s jejich instalací a údržbou. Na území Karlovarského kraje je vám k dispozici i tým našich montážních techniků.


Logo Somfy
Montážní technik
Přejít na produkty
Certifikát Somfy Expert


Certifikát APEK
Naše prodejny
  • Prodejna a výdejní místo eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pá | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom stínicí techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pá | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.cz - všechna práva vyhrazena
;

Pomozte nám zlepšovat web - nastavení cookies

Pro co nejlepší zážitek z nakupování potřebujeme Váš souhlas se zpracováním cookies, tedy malých souborů, které se dočasně ukládají ve Vašem prohlížeči. Tyto soubory umožňují funkční vyhledávání, uložení produktů v košíku, pamatují si Vaše přihlášení a pomáhají nám přiblížit Vaše zájmy, abychom Vás neobtěžovali nevhodnou reklamou.