Ochrana osobních dat

Datum:22.3.2013

Provozovatel tohoto internetového obchodu se zavazuje, že všechny Vámi poskytnuté údaje v rámci objednávky nebo během komunikace se zákazníkem podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Veškeré osobní údaje jsou považovány za diskrétní, jsou přísně zabezpečeny a chráněny proti zneužití. Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků, zboží a katalogů) a slouží také jen pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci vaší platby učiněné bankovním převodem.
 
Subjekt údajů dává souhlas ze zpracováním svých osobních údajů prodávajícím na dobu neurčitou za účelem zdárného procesu dodávky zboží. V případě nabídky obchodu a služeb má subjekt údajů právo písemnou formou či zasláním emailu z adresy, která je použita v registraci účtu, vyjádřit nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů za tímto účelem a prodávající, jako správce těchto údajů, je nadále nebude pro tyto účely užívat. Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Tudíž ani naši dodavatelé nemají možnost od nás vaše data získat a oslovovat Vás vlastními "letákovými" akcemi.
 
Stránky tohoto e-shopu mohou být zapojeny v systému Sklik, Google Analytics, Google Adwords včetně asociovaných marketingových nástrojů, které však neshromažďují žádná osobní data, ani čísla bankovních karet ani neznamenává IP adresy apod. Návštěvník a nakupující toto bere na vědomí.
 

Kovo HH cz
Vánoční provoz
Proč nakoupit u nás
Kontakty

      KOVOMAT H+H s.r.o.
      Závodu Míru 306/184
      360 17, Karlovy Vary

      IČO:   03522865
      DIČ:   CZ03522865
 
  Nejsme pouze e-shop a proto 
  Vás zveme do naší vzorkové
  prodejny v Karlových Varech -
  Staré Roli, Závodu Míru 306/184
 
  Provozní doba:
   Po - Pá                  8:00 - 16:00
 
GPS souřadnice prodejny, mapa
50°15'19.484"N_12°49'33.776"E
Další zboží ?
Chybí Vám v naší nabídce nějaký konkrétní výrobek z okruhů, které prodáváme? A chtěli byste jej zakoupit u nás díky výborným referencím ostatních zákazníků?
 
Pak nám tedy zde napište a my se jej pokusíme pro Vás sehnat

© 2008 - 2016 
Všechna práva vyhrazena

Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!

Sdílet:
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.