Externí univerzální GSM modul a přijímač PGM-03C pro dálkové ovládání pohonu brány, vrat a zařízení

Externí univerzální GSM modul a přijímač PGM-03C pro dálkové ovládání pohonu brány, vrat a zařízení
PGM-03C je kvalitní univerzální GSM modul / přijímač dálkového ovládání pohonu brány, vrat a závor fungující...
Kód položkyPGM-03C
Trvale nedostupné, vyberte si z nabízených alternativ
Záruka24měsíců
Hmotnost0,2kg
  • Popis
  • Parametry
  • Příslušenství
  • Alternativy
  • Návody ke stažení
  • Video
  • Články
  • Dotaz na produkt

Popis



PGM-03C je kvalitní univerzální GSM modul / přijímač dálkového ovládání pohonu brány, vrat a závor fungující na principu prozvonění či zaslání SMS zprávy z mobilního telefonu. Pracuje na mobilní frekvenci GSM telefonů 900 / 1800 MHz, napájení 12-15 V, možnost uchování oprávněných telefonních čísel až 200 uživatelů. Modul je velmi kompaktní a lze jej vložit do většiny ovládací center pohonu brány a vrat (pokud tam máte místo) a tím jej chránit před vlivy počasí. Modul je český výrobek!
Toto zařízení se nejčastěji používá k otevírání elektrických pohonů garážových vrat či bran, ale jeho možnosti použití jsou mnohem širší. Lze jej použít ke spínání domácích spotřebičů, ovládání topení či k ovládání ohřevu teplé vody apod. Celkem lze ovládat až 3 zařízení (2 zařízení pomocí prozvonění, 1 zařízení pomocí zaslání SMS zprávy). Rovněž obsahuje vstup, který odesílá SMS zprávu (otevření krabice pohonu, násilné otevření brány atd.)
Pouhým prozvoněním z oprávněných / zaregistrovaných telefonních mobilních či pevných čísel na telefonní číslo vložené SIM karty lze ovládat relé na výstupu. Modul sám po prozvonění spojení zavěsí. Zavolání / prozvonění na vloženou SIM kartu je bezplatné. Kromě prozvonění lze modul ovládat i zasláním SMS zprávy (placená služba dle Vašeho mobilního tarifu).
Modul se jednoduše připojí k ovládácí jednotce pohonu brány či vrat jako by se bývalo připojilo běžné dálkové ovládání. Dodáváno již včetně měniče napětí - zdroje 24V AC na 12 V DC.

Významné funkce modulu:
- zařízení ovládají jen oprávněná čísla / libovolná čísla
- možnost ovládání jen jednoho relé: rychlé spínání pouze prvního relé, kdy modul nesleduje délku volání a zavěsí příchozí hovor ihned
- učící režim: aktivuje se stiskem tlačítka a potom snadno, pouhým prozvoněním, každé nové číslo uložíme do seznamu oprávněných. Toto je unikátní funkce!
- potvrzování: po akci na výstupním relé zavoláním potvrdí zpět / nepotvrzuje
- vstup odesílající SMS: 1) spojení vstupu odešle SMS na číslo správce (poplach, porucha ...) 2) stav vstupu lze zjistit na dotaz zasláním stavové SMS (např. chci vědět, zda je brána zavřená / otevřená)

Technické informace:
Frekvence: 900/1800 MHz
Napájení: 12 - 15 V
Teplotní rozsah: -10° C až +60° C
Odběr proudu: 25 mA v klidu / 500 mA při sepnutí všech 3 relé
Reléový výstup: 50 V / 1 A AC
Rozměry: 66 x 47 x 22 mm
Parametry
Výrobce neuvedeno
Frekvence (MHz) GSM 900/1800
Předmět :
Text :
Jméno :
Příjmení :
E-mail :
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Certifikát APEK
Naše prodejny
  • Prodejna a výdejní místo eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pá | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom stínicí techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pá | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.cz - všechna práva vyhrazena
;

Pomozte nám zlepšovat web - nastavení cookies

Pro co nejlepší zážitek z nakupování potřebujeme Váš souhlas se zpracováním cookies, tedy malých souborů, které se dočasně ukládají ve Vašem prohlížeči. Tyto soubory umožňují funkční vyhledávání, uložení produktů v košíku, pamatují si Vaše přihlášení a pomáhají nám přiblížit Vaše zájmy, abychom Vás neobtěžovali nevhodnou reklamou.